Jag älskar mitt jobb



Vi åkte från Rockneby till Färingtofta, resan tog 4 timmar. När vi väl kom fram fick jag ingen sömn i alla fall, var tvungen att "sitta" och vänta på tvätten med Hanna hela natten.
Försov mig ganska rejält idag, men det spelade ingen större roll eftersom marknaden började sent idag.

Nu är vi på väg ner till Malmö efter en snabb avfärd ifrån Ljungbyhed, ska stå där ikväll och sedan ska vi tillbaka till Färingtofta inatt för ännu en dag i Ljungbyhed, ganska mycket körande fram och tillbaka.
För att inte tala om att vår kära Viasatbuss står kvar i Oskarshamn och ska hämtas där på något vis.

Igår kom jag på att jag ska skriva en bok om olika sätt att förföra kvinnor, och jag ska faktiskt börja ge små tips på bloggen som ska ligga under fliken "Kvinna".


Ytterligare uppdatering från kvällen: När vi kom till Malmö mötte vi upp Jonas utanför Folkets Park och fick stå där i ett tält. Ytterst svårt att få stopp på folket eftersom de antingen hade bråttom in i parken eller hade de bråttom hem. Stod där i ca 3 timmar i alla fall utan någon större lycka..
Fick sedan skjuts hem med Sara eftersom Kristian och Niklas hade åkt upp med bussen till Oskarshamn för att hämta Viasatbussen.
Hanna och jag skulle se en film men hann inte se mycket av den innan vi somnade båda två! :)

Nu är vi återigen på väg efter en ganska lång sovmorgon då vi fick vänta in killarna, denna gång bär det av till Vallåkra, får väl se hur det går där med tanke på att de ösregnar!

Snacka om den 13

Kom fram till Kristdala och vårt boende igår natt efter markand i Ljungby. Var tvungen att åka och köpa frukost till alla mina anställda. Det är inte så särskilt långt, men stannade för att köra en Viasatare och kom inte tillbaka för att sova förens kl 03.00 imorse.

Vaknade upp riktigt trött, sist av alla till på köpet trots att jag hade bestämt vilken tid vi skulle gå upp. Började köra vår kära gamla buss, men efter bara en liten bit slutade den att fungera och jag märkte snabbt att motorn höll på att koka. Fick rådet att fylla på vatten i kylaren, men eftersom allt rann ut på marken så står vi nu här vid vägkanten och försöker få tag på någon som kan fixa bilen, men det går verkligen sådär...

Nu har det ju gått  en stund och just nu åker vi runt med bussen på flaket av Assistancekåren, så vi kommer i alla fall fram till Oskarshamn. Om vi kommer därifrån sen är ju en annan femma!

Vi får väl se hur vi ska komma härifrån och om vi kommer vidare till Ljungbyhed ikväll..




här står vi längst väg 37

här läcker det ut allt vatten...

Event Event Brudar Brudar

Sitter i bilen och åker mot Ljungby... där vi ska jobba idag och sen så ska vi åka vidare mot Oskarshamn ikväll där vi ska jobba på Rocknemarknaden...


varför har folk svårt o lita på nån.... har man blivit sårad några gg så förstår jag men ändå, alla är ju inte lika utan olika.
jag förstår hur folk känner sig när dom blivit sårad några gg men endå dra inte alla över en o samma kant...

lite om veckan som varit...
P1 gick så där det var inte mycket folk men jag fick ett par skit snygga Dr Zipe glasögon och 2 skit snygga piké.... så det var kul... sen så har jag inte gjort så mycket utan var med brossan och fia  på stan o fikade och köpte en skit snygg rosa piké... jag vet inte vad det är med mig o piké men jag trivs i dem....
ne nu är vi framme så nu är det bara o börja jobba...

Ps: bilder kommer sen

Oj Oj...

Efter en lång tid så skriver man här igen... solen skiner himlen är blå vad ska man skriva då...
Event (mitt jobb) börjar närma sig sitt slut och mycket har vi gjort... idag så ska jag åka till mjölby för att jobba...i 2 dagar sen så ska vi åka vidare mot GBG för powerboat P1. ne nu ska jag göra mig klar för av resa...


Powerboat P1

RSS 2.0